29 apr. 2018

Tidig söndagsmorgon i Västerås den 29 april

Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Så var det söndag igen i slutet av en vecka där vi, för ovanlighetens skull, fått sova de flesta nätter i våra egna sängar.

Veckan började i Stockholm med en ledardag för Frälsningsarméns officerare och övriga ledare för de olika verksamheterna i Sverige. Vi var runt 200 personer samlade och de flesta hade varit med om kongressen den gångna helgen.

En av deltagarna under kongressen skrev så här:
"Jag kan inte motså att få uttrycka min stora tacksamhet till alla medverkande i helgen, "hög som låg", helt otroligt vilka gåvor Gud har satt ihop inom vår rörelse!
Berörd över ALLA som var med under helgen!!
Det spelar inte så stor roll hur bra ledare och medarbetare vi har om det inte finns mottagare som fångar bollen/budskapet. Har nog aldrig upplevt en liknande känsla av mottaglighet och samstämmighet, "nu ska vi inta landet"!
Tack framförallt till Gud som manifesterade sin heliga närvaro genom alla möjliga uttrycksätt!
Vi har fått allt vi behöver för att behålla fältet för att stå fast vid alla beslut vi tagit!
Efesiebrevet 6"

Jag är benägen att hålla med.

Under den senare delen av veckan har vi haft besök av några gamla vänner från Norge, med större betoning på "vänner" än på "gamla".

Vi fick tillsammans komma ihåg alla fantastiska upplevelser som vi fick vara med om under våra nio första år 1979-1988, och de fyra åren 2013-2017. Sammanlagt har vi bott tretton år i Norge.
Då vi får besök från utlandet ger det oss också möjlighet att se på en del av de många sevärdheterna i den stad vi bor i.
Nu är det söndagsmorgon och vi är snart på väg till Frälsningsarmén i Västerås. Idag är det familjgudstjänst och efter mötet fortsätter vårt besök västerut hem till Norge.

Ha en välsignad ny vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: