3 nov. 2020

VITTNESBÖRDET: Gud drog Martin till sig


- Inblick.se -
Förutom att spela dataspel intresserade sig Martin för vad som hände i Sverige och världen. Han började läsa och skriva i olika politiska grupper på Facebook. Invandring och islam var frågor som engagerade.
– Det hände ganska mycket med Sverige. Detta var runt 2014.
I en av de politiska Facebookgrupperna var det en kille som började skriva om Jesus.
– Vi hade seriösa politiska diskussioner och han skrev saker i stil med ”Jesus älskar er”, ”Ni är värdefulla”. Jag trodde att han bara skämtade, det var så överdrivet. Men han gjorde även en del seriösa inlägg. Han såg ut som en muslim på profilbilden.
Killen, som hette Poya, frågade Martin om han ville se ett mirakel. Martin var minst sagt skeptisk. Han var inte intresserad av Gud och religion och hade aldrig varit det. Han hade aldrig ens känt någon som var kristen. Martin såg alla inlägg på Poyas Facebooksida och insåg att han var en genuint troende kristen. Han skrev ett personligt meddelande till Poya. Det gick ett par dagar men Poya svarade inte. 

Senare när Poya inte heller svarade på en annan fråga som Martin ställde blev han irriterad och ville ta bort honom som vän på Facebook. Martin gick in på hans sida och fick då se ett inlägg som slog ner som en bomb i hans själ. Det talade rakt in i hans liv och handlade om mörka hemligheter hos Martin.

– Jag upplevde väldigt starkt att orden var till mig personligen. Jag blev riktigt rädd. Vem är den här människan?

Martin började frysa och skaka och det svartnade för ögonen. Han kunde omöjligen se detta som en tillfällighet. Det stämde så exakt på honom. 

Läs mer här: http://www.inblick.se/livsberattelser/2020/10/22/gud-drog-martin-till-sig

Inga kommentarer: