27 juni 2018

Enomdan

Nu kanske du tror att detta är reklam för vitamintabletterna enomdan. Men det är det inte. Det handlar om något helt annat.
Men det finns likheter. Vitamintabletterna enomdan bygger på att man ska tugga på en tablett om dagen för att få sitt dagsbehov tillfredsställt. Men här talar jag om den dagliga bibelläsningen. Man bör absolut ta en om dagen av bibelläsningen. Välja ut en passande tuggtablett om dagen och sedan gå och tugga på den. Det är precis som Israels barn plockade manna under ökenvandringen. En speciell portion dimensionerad för varje dag.
 
Jag har gjort i ordning en förpackning tuggtabletter för den dagliga bibelläsningen. Du får den gratis. Det är en tuggtablett för varje dag.

Man kan läsa Bibeln på många olika sätt. Man kan sträckläsa, men man kan också tugga sakta på en enda vers om dagen. Det kan vara bra att tugga på en liten bit om dagen. Mat som tuggas väl har kroppen lättare att ta emot.

Nu kommer vi att tugga på en vers om dagen från Första Petrusbrevet kapitel 1 och 2. Vi börjar den första juli och blir färdiga någon gång vid skolstart i augusti.

Du får en ny tuggtablett serverad varje dag. Men tugga får du göra själv.


Jag lägger ut dagens tuggtablett både på rupebas hemsida och facebooksida.

/PB

Inga kommentarer: