24 juni 2018

Tidig söndagsmorgon i Västerås den 24 juni

Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

I början av veckan kom vi tillbaka hem efter vår sista period i Lettland för den här terminen.

Vistelsen i Lettland väcker minnen från den tiden då Riga var vår hemstad. Då vi nu gick genom Vermanisparken i centrala Riga såg vi med tacksamhet tillbaka på våra friluftsmöten på den stora scenen i parken. Det var inte utan möda vi lyckades få tillstånd att ha våra friluftsmöten. Det krävdes en hel del besök hos olika myndigheter innan det till slut gick igenom.

Vi mobiliserade våra krafter från de två kårerna i Riga. Riga Staff Songsters sjöng, Andres och Irina sjöng och fick det att gunga i hela parken, kadetterna och Riga 2 hade evangeliska teaterstycken, Rut och Isabel spelade fyrhändigt piano och mycket mer. Här kommer några glimtar (Beklagar kameraföringen, men detta är mer än sex år sedan och jag var ung och oerfaren på den tiden. Men videosnuttarna ger ändå en känsla av stämningen i parken):

  
 Halleluja in the park with Konovalovs

                                             Rut och Isabel spelar fyrhändigt

Nu vankas det snart lite semester. Sverige förlorade visserligen mot Tyskland igår, men det fantastiska sommarvädret ser ut att återvända och Gud är god.

Bilden är från vår kvällspromenad i går kväll och Jesus sa: "Lyft blicken och se hur fälten har vitnat till skörd" (Joh 4:35).

Ha en välsignad vecka
Peter Baronowsky 

Inga kommentarer: