10 maj 2018

King of Kings 10-13 maj 2018

Hej Kära Rupeba-läsare!
Mitt namn är Fredrik och jag kommer under denna Kristi himmelfärdshelg vara gästbloggare här på Rupeba.

Jag kommer att delta på King of Kings stora nordiska ledarkonferens i Örnsköldsvik under helgen. Tanken är att jag ska dela vad som händer och sägs där.

Detta SMS fick jag av Sebastian Stakset (som är en av initiativtagarna till konferensen) för några månader sedan:

”KÄRA VÄNNER!

Det är med bubblande spänning och stor förväntan jag bjuder er till King of Kings Conference 10-13 maj i Örnsköldsvik. Jag har inga ord att beskriva den förväntan jag känner inför denna helg.
När vi besökte Nya Parken under konferensen i juni förra året fick jag ett starkt tilltal från Gud. Jag upplevde hur den helige Ande viskade i mitt inre "Här kommer det hållas en Nordisk ledarskapskonferens med ledare för de Nordiska länderna, för att utrustas inför väckelsen." Jag samtalade då med min fru Isabella i telefonen och hon fick samma tilltal. När jag gick för att berätta detta för min pastor Hernan och min broder Kenneth så han jag inte öppna munnen innan de sa "Herren talade till oss, här ska vi ha en Nordisk ledarkonferens" Haha. Vilken bekräftelse! När vi pratade med pastor Thomas och pastor Andreas från Svedjeholmskyrkan fick även de bekräftelsen från Herren dagen efter. Deras församling har köpt Nya Parken för 9 miljoner kr efter ett tilltal från Gud utan att riktigt veta varför. Det kallar jag tro =).

När vi hade en avskedsfest för Israels Sverige-ambassadör Isaac Bachman just på Nya Parken i höstas så fylldes hela Parken av Guds härlighet. När jag var ensam i ett rum slog Herrens Ande ner mig på golvet och jag hörde på nytt hans tilltal "du står på Helig mark, min Ande kommer utgjutas under konferensen." Jag blev chockad över detta tilltal men fylldes av gudsfruktan. 

Igår ringde Håkan Nylander från Piteå mig och berättade att en kvinna från Biafra i Afrika kommit till Piteå (Jävre) och profeterat att Örnsköldsvik ska bli ett andligt Jerusalem. Pastorn i Jävre och flera andra har talat ut samma profetia. Håkan var eld och lågor och Herrens Ande kom starkt under samtalet.
Vi bjöd in massa talare från Norden och alla svarade omgående ja vilket är väldigt ovanligt på grund av alla hektiska scheman som alla har. 

Vi försökte få kontakt med tjänare från Island men dock utan framgång.
När jag var på Awakening Europes evangelist skola i Tyskland så kom ett glatt gäng fram till mig och sa att helig Ande hade sagt att de skulle prata med mig.  Jag sa "Hello my name is Sebastian from Sweden." Då sa dem "Hello we are from Iceland". Wow tänkte jag och berättade direkt om King of Kings Conference. Då tappade de hakan. De berättade att de suttit hela morgonen och talat om att det måste göras en Nordisk ledarskaps konferens för att ena länderna och be och förbereda väckelsen. De sa att det var ett snabbt bönesvar och att de kommer till konferensen. 2 dagar senare stod vi på en gata i Basel i Schweiz med våra isländska vänner och en evangelist från Polen när den helige Ande manade oss att börja be för konferensen. Vi bad frimodigt och högt och när vi gick runt hörnet och tittade upp så såg vi helt plötsligt 5 flaggor hänga ovanför oss med korset prytt på varje flagga. Sveriges, Norges, Islands, Finlands och Danmarks flagga. Ingen annan flagga syntes. Och detta var i Schweiz. Jag ryste i hela kroppen. Sedan lärde jag mig ett fakta som fick mig att rysa ännu mer. Vi befann oss på den plats där Theodor Herzl höll sitt första kongressmöte inför grundandet av staten Israel på Stadtcasino i Basel. Wow!

Jag är fullständigt övertygad om att denna konferensen kommer att besökas av Jesus själv. Vi ska enas i Anden och be för våra nationer och förbereda vägen för väckelse i hela Norden. Halleluja!
Kom och välsigna oss med din närvaro och be för ditt land.
Du hittar all info på www.kingofkingsconference.com

Prata med Gud. Om du känner frid så signa upp dig så ses vi där!
Var så välsignad
Sebastian Stakset ”

Jag anmälde mig direkt till konferensen. När jag i förra veckan satt och sov i flygplanet på vägen hem hade jag en dröm. Jag drömde att vi stod i parken under konferensen och sjöng lovsång när DHA föll och alla på plats blev fyllda av anden och direkt helade från alla slags sjukdomar. T o m sjukdomar de inte visste att de bar på.

Gissa om det är med förväntan jag styr mot Örnsköldsvik. Förväntan på en så stark Jesusnärvaro att vi alla kommer påverkas av den. 

Förväntan på att det är startskottet för en väckelse över de nordiska länderna.

Hoppas att du vill följa med mig på resan här genom Rupebas sida!
Stay blessed
Fredrik

Inga kommentarer: