21 jan. 2012

Hatet mot kristna i Sverige

Marcus Birro skrev sin första krönika i Dagen under rubriken "Sverige behöver Gud". Många tyckte att artikeln var bra, men det fanns också en uppsjö av hatiska kommentarer till artikeln. Marcus Birro blir väldigt illa berörd av alla hatiska personangrepp och skriver i en annan artikel:
"När jag skriver om tro och Gud i Expressen får jag inte en enda negativ reaktion. Däremot varje gång tresiffrigt antal uppmuntrande, fina. De som inte hållit med har lyckats behålla en lugn och värdig ton. Efter krönikan i Dagen är det massor av riktigt sura reaktioner. Det svider." 
 På Newsmill skriver Jacop Rudolfsson från Svenska Evangeliska Alliansen "Hatet mot Marcus Birro drabbar alla kristna". I den artikeln talar Rudolfsson om den nya aggressiva och hatiska tonen mot kristna i Sverige. Läser man kommentarerna så förstår man att Rudolfson har rätt. Hatet mot kristna i allmänhet bara väller fram.


Håkan Juholt sa för bara några minuter sedan då han annonserade sin avgång som partiledare: "Sverige behöver Socialdemokratin." Marcus Birro säger "Sverige behöver Gud." För min del tror jag nog mest på Birro.


Peter Baronowsky

1 kommentar:

Nicklas Foresti sa...

Nonsens. Sverige hatar inte alls kristna. Däremot kan ni vara riktigt jobbiga att ha attgöra med i och med er groteska inkonsekvens och er sanslösa självgodhet. Det är nog faktiskt allt.