6 jan. 2012

Morgonkoll 6/1

rupebas morgonkoll den sjätte januari
Dagens morgonkoll innehåller en krönika av Marcus Birro samt ett par vittnesbörd om helande. Gud helar idag. Låt oss inte sluta tro på det och be för det.

Expressen - "På årets sista dag sitter jag i Högalidskyrkan och ber.
Jag kan inte skaka av mig den här sorgen, detta ständiga vemod, denna sorgsna svartalv av skuld som släpar sina steg efter mina.
De döda är parkerade i små lådor strax intill kyrkan. Människor med hundratusen drömmar och planer, nu aska, nu så skoningslöst bortglömda att de som sköter gravarna efterlyser anhöriga till ett flertal av de döda.
Den ultimata ensamheten. Bli bortglömd av dem som är genetiskt programmerade att älska dem
."

Helande, scolios som försvann!
Kjell Gunnar Bergman på Blod och Eld - "För cirka 3 veckor sen var jag inbjuden till betelkyrkan att predika här i stan (Östersund) När jag avslutade predikan och skulle inbjuda till förbön bestämde jag mig snabbt att be de som är sjuka att komma fram för förbön. Efter en kort sund kommer en kvinnor fram hon hade scolios med värk. Detta vad det hon sa till mig när jag frågade henne vad hon ville att jag skulle be för. Jag ber en bön cirka 2 min och sen frågar jag henne om något har hänt. Hon säger att smärtan är borta. Jag frågar då om det är något hon nu kan göra som hon inte brukar kunna göra. Hon böjer sig då till marken och som jag mins det rör hon vid sina fötter hur enkelt som helst. Hon är märkbar påverkad men även hennes väninna är känslosam över det som hänt. Tiden går och jag får rapporter via pastorn i församlingen. Kvinnan var stelopererad och har genomgått 10 operationer på grund av värken men inget har hjälpt. Hon hade känsel bortfall i ena sidan. Hon berättar att under förbön stunden kände hon att något rycktes ut och alla smärta försvann och känseln kom tillbaka. "

Bröstcancern försvann – kotorna helades
Världen idag - "Jesus blev vägen ur mörkret för hårt prövat Gävlepar
När Jesus hade botat Janans bröstcancer fanns ingen tvekan: hon ville bli frälst och döpt. Även maken Saad blev frälst och Gävleparets trassliga äktenskap förvandlades.
- Vi har fått glädje i familjen, säger Saad och berättar att Jesus även helat hans skadade ryggkotor
."

Inga kommentarer: