4 jan. 2012

Morgonkoll 4/1

rupebas morgonkoll den 4 januari


Ett profetiskt ord för 2012
Stefan Swärd - "Det finns en skörd under år 2012. Det är ett antal tusen personer runt om i Sverige som har en längtan och lyhördhet för evangeliet om Jesus. Som egentligen bara behöver få kontakt med en levande kristen och/eller en levande kristen församling för att tron ska börja blomma ut.
Vi behöver förbereda oss för skörden. Det kan komma en hel del nya människor i ett antal församlingar under 2012. Vi behöver också vara alerta och vakna. Skörden inträffar inte av sig självt, det behövs arbetare till skörden, Gud vill samverka med oss. Skördetiden är också en specifik tidsperiod. När det är dags för skörd behöver bonden vara alert, på hugget, helt fokusera på skörden under en begränsad tidsperiod. Lägga annat åt sidan. Det kommer att bli en sådan period under 2012. Det behövs lador för skörden, annars kommer den att förstöras. Lador är levande kristna församlingar med kapacitet att ta emot människor som kommer till tro.
"

Profetia från 1970-talet aktuell i kristider Utdrag ur ”Synen”
Dagen - "De senaste veckornas finanskris har gjort att David Wilkersons bok "Synen" från 1970-talet aktualiserats på nytt.
- Jag läste den förra veckan och blev omskakad, den är oerhört relevant angående det som händer i dag, säger Samuel Halldorf, pensionerad pingstpastor.
"Synen" väckte stor uppmärksamhet när den kom 1973 och sålde i miljonupplagor världen över. Wilkerson beskrev olika världskatastrofer - exempelvis drastiska väderförändringar och skenande omoral - som skulle inträffa framöver. Vissa saker inom kort, annat längre fram, men "alltsammans kommer att hända i vår generation", skrev Wilkerson.
"
Du kan beställa boken här.

1 kommentar:

Lennart Jacobson sa...

Det märkliga är att samtidigt som vi så tydligt kan se tecknen på att vi är i den yttersta tiden, så tiger man i kyrkorna.....

När skall våra förkunnare vakna??