1 jan. 2020

Gott Nytt Väsignat År

Om Herren dröjer och allt går som vi planerat kommer rupeba under 2020 att innehålla:

DAGENS ANDAKT
Vi kommer att fortsätta lägga ut dagens andakt från Dagboken - Små tankar för märkvärdiga dagar. Du finner inläggen både på bloggen och på Facebook.
Nytt för i år är att du kan få den varje morgon som ett mejl till din mobiltelefon/surfplatta/dator. Du anmäler dig med ett mejl till info@rupeba.se där du skriver DAGBOKEN.

UTMANINGEN 2020-2021
Här planerar vi att läsa Gamla Testamentet på två år.
Bibelläsningsplanen finner du här: https://rupeba.blogspot.com/2019/01/bibellasningsplaner.html.
Vi läser de två blå spalterna 2020: år 1 och 2021: år 2.
Nytt för i år:
- Varje ny bibelbok kommer att åtföljas av en kortare introduktion.
- På söndagarna kommer "Söndagspsalmen", extra läsning från Psaltaren- För de som prenumererar på morgonmejlet UTMANINGEN, finns det en direktlänk till texten till dagens kapitel. (Bra för de som läser i mobilen på bussen på väg till jobbet)
Tycker du det verkar oöverkomligt att läsa hela Gamla Testamentet? Vi får göra på samma sätt som då vi ska äta en elefant. Vi tar en liten bit i taget.

BIBELSKOLAN
Vi har under 2019 lagt en del bibelskolekurser på torsdagarna (Du finner dem i högerspalten på www.rupeba.se). Vi börjar 2020 med att lägga ut en översiktskurs över Gamla Testamentet 10-15 torsdagar januari-mars.
ÖVRIGA INLÄGG
Här kommer vi de flesta dagar lägga ut artiklar från tidningar och bloggar eller egna artiklar till undervisning och uppbyggelse.

Inga kommentarer: