29 mars 2011

En familjepolitik som gör barnen psykiskt sjukaGöteborgsPosten:
"För första gången i mänsklighetens historia har vi kastat nästan all erfarenhet om barn på historiens soptipp. Många barn mår i dag riktigt dåligt och det blir bara värre. Men i dagens demokratiska Sverige får man inte ställa frågan om det kan finnas ett samband mellan vår moderna syn på hur barn skall växa upp och den ökande sjukligheten hos barnen, skriver Annica Dahlström och Christian Sörlie Ekström.....

...Män och kvinnor är olika i hjärnan. Den andra faktorn är att män och kvinnor förväntas göra samma saker. Det bygger på en politisk, obelagd tes att män och kvinnor är utbytbara vad gäller egenskaper och förutsättningar att ta hand om barn. Att en 50-50-delning skulle vara i barnens intresse förutsätter att män och kvinnor är identiska.
Men vi är inte identiska! Det finns stora skillnader i hjärnan mellan medelmän och medelkvinnor. Naturligtvis finns avvikelser i populationen i form av män med utpräglat feminina hjärnegenskaper och vice versa men statistiskt finns betydande skillnader. Olikheterna har utvecklats under evolutionen och skillnaderna fastställs före födelsen. Myten om att vi föds som neutrala varelser och att samhället tvingar in oss i identiteter som män eller kvinnor är en av de kusligaste politiska lögnerna i modern tid!"

Läs mer>

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ingen överaskning att våra barn får illa. Idag de flesta barnen vistas i förskolan mellan 8-11 timmar dag efter dag utan rättighet att bli sjuk och ta ledigit, för den rätten har vi tagit från de. speciallt små barnen som inte kan beskriva hur de känner utan måste ha 40 grader feber för att de ska anses sjuka och vara hemma.

jag vill säga till alla föräldrar vakna, tro på er själva förskolan är bra men ni är bäst för era barn.

Ingvar sa...

Hotet mot lärare har nu mer än fördubblats, de sista åren. Runt om i Sverige har skolklimatet nu blivit så hårt och rått så 43 procent av lärarna tvingas varje dag, ta till sitt personliga ansvar, för att lösa konflikter. Svenska tjejer utsätts för persoliga tillmälen och sexuella trakaserier, killar berättar om rån, våld och misshandel på en allmän otrygg skolmiljö. Flera elever har berättat att de går till skolan med en klump i magen för vad, som skall hända under dagen.
Hot, mobbning, våld och trakasserirer, hör nu till vardagen. Och detta är tack vare den mångkultruella och misslyckade, mass-invandrigen, som det svenska folket har tvingats på. Det är Sveriges invandringspolitik, som har skapat grunden för detta.
Jag minns ännu hur, Tage Erlander varnade just för denna stora katastrof. som kommer att hända med denna mångkultruella invandringspolitik, för 42 år sedan. Men, som Olof Palme raserade totalt 1975. Eller hur???