23 aug. 2013

Information

Igår kom den nya GÅVOBOKEN  från tryckeriet. Ni som har förhandsbeställt boken kan räkna med att den kommer i brevlådan på måndag. Ni som inte har förhandsbeställt boken kan beställa den HÄR.

Från nästa vecka kan man också köpa boken på Gospelcenter på Tegnérgatan 39 i Stockholm. Den blir snart tillgänglig även på Gospelcenters Webbutik.
_______________

Teologen och läraren Bength Gustafson håller nu på att skriva en serie om angrepp på klassisk kristen tro. Han tar upp angreppen inifrån och angreppen utifrån. Hittills har Bength lagt ut följande avsnitt:

Missa inte den serien. Vi kommer att lägga ut avsnitten efter hand de publiceras. Du kan hitta dem längst ned i högerspalten på  www.rupeba.se.
______________________

En annan serie som håller på just nu på rupeba.se är serien TIO STEG FRAMÅT. Den publiceras med ett nytt steg varje tisdag. 

Hittills har vi publicerat de fem första stegen, och fortsätter på tisdag med steg 6.  Du kan hitta de avsnitt som hittills publicerats långt ned i högerspalten på rupeba.se.

_____________________

Ännu en serie är på gång. Signaturen "Frasse" på Blod och Eld har skrivit av en lång rad brev som skrevs 1907 av Frälsningsarméns grundare, William Booth. Även om det är några år sedan William Booth skrev breven har de hög aktualitet för dagens kristna.
Från och med nästa vecka kommer vi att börja publicera breven på rupeba.se. Tycker du om att få brev? Läs breven från generalen med början nästa vecka.

Inga kommentarer: