21 juli 2019

Tidig söndagsmorgon i Västerås den 21 juli

Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet
(Bild 1: farfar och ett barnbarn i solnedgången)

Så var det söndag igen. Semestern är slut, eller i alla fall utlandssemestern. Vi har en del ledigt kvar innan allt sätter igång igen.

Det har varit en lång utlandsresa och vi har varit välsignade med att tillbringa tid med våra barn, svärbarn och barnbarn. På olika tider och på olika platser.

Det började med mellansonen med familj på andra sidan Atlanten, sedan på vår sida av Atlanten: yngste sonen med familj och äldste sonen med familj. 

 (Bild 2: Vi träffade faktiskt alla på bilden under semestern. Bilden är tagen i slutet av mars, så alla har hunnit bli fyra månader äldre. Det märks speciellt på Charlie nere i högra hörnet. På bilden saknas de två äldsta barnbarnen. PS Årtalet 1856 som syns på bilden har ingenting med vår ålder att göra.)

Den dagliga uppdateringen av rupeba.se har faktiskt fungerat under sommaren även om vi har vistats i olika tidszoner. Men nu är vi på plats igen och i morgon och flera dagar framåt kommer en del spännande referat  från Carl-Erik Sahlbergs bok "Miraklet S:ta Clara". (Du kan läsa mer om boken här: https://rupebabutiken.blogspot.com/2019/06/miraklet-sta-clara-carl-erik-sahlberg.html)

Men nu är det söndagsmorgon och snart dags att gå på gudstjänst på Frälsningsarmén i Västerås. Jag tog fram kornetten då vi kom hem. Kornetten och jag är inte riktigt sams ännu efter det långa uppehållet, men om någon vecka blir det säkert bättre.

Ha en välsignad vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: