25 juni 2019

Vem vågar nobba Pride?

En av de mest lästa artiklarna just nu i Världen idag är en nästan ett år gammal artikel om Stockholm Pride, skriven av Ruth Nordström:

"I lördags avslutades Pridefestivalen i Stockholm och eventen med EuroPride fortsätter i Sverige fram till den 19 augusti. Jag som inte deltog på eventet missade att se de ”mänskliga ponnyerna” som travade runt på området och föreläsningen om djuriska subkulturer som zoofili – sexuellt umgänge med djur. Jag missade dessutom att ta mina barn på showerna på Pride Kids och dessutom flera BDSM-event som att  ”Prova på smisk med Club Sade” i Kinkykvarteret. Jag gick även miste om att lära mig om självskadebeteenden som ”needleplay”, att via kanyler skada min kropp så den börjar blöda, om ”chemsex”– att via droger skapa en starkare sexuell kick eller att få bli bunden i Kinkykvarterets rephörna av en av medlemmarna i Peer Rope Stockholm. 

Förkärleken för just BDSM (bondage & disciplin, sadism & masochism) är påtaglig under Pride. Sexualsadismens fantasier och beteenden, som involverar att ge smärta, lidande och förnedring för att öka eller uppnå sexuell upphetsning, hyllas, tillika masochismens ideologi om sexuell njutning av smärta i sammanhang av sexuell dominans."

Läs mer här: https://www.varldenidag.se/ledare/vem-vagar-nobba-pride/reprfn!LuAvHr6E7tVhyJNTfJYtSg/

Inga kommentarer: