9 sep. 2019

Frälsningsarmén startar nätverk för thaimassagesalonger

- Pressmeddelande -
Anställda på thaimassagesalonger får ofta förfrågan om sexuella tjänster. Det visar en enkät som Frälsningsarmén i Helsingborg genomfört bland 40 thaimassagesalonger i staden. Nu har Frälsningsarmén i Helsingborg blivit beviljade medel från Länsstyrelsen Skåne för att arbeta vidare med projektet ”RESPEKT Thai” och ett första nätverksmöte hålls idag, fredag den 6 september.

– Det är sannolikt att prostitution förekommer på ett flertal thaimassagesalonger i staden och det går inte att utesluta människohandel eller koppleri, säger Emma Cotterill, samordnare för Frälsningsarméns arbete mot människohandel och prostitution i Helsingborg som har pågått sedan 2015.

Resultatet av enkäten visar att det finns en efterfrågan på sexuella tjänster bland kunder som besöker thaimassagesalonger i Helsingborg. I samtal uppger alla enkätdeltagare som Frälsningsarmén pratat med att de någon gång fått förfrågan om sexuella tjänster, många får frågan regelbundet.


Läs mer här:  http://www.mynewsdesk.com/se/fralsningsarmen/pressreleases/fraelsningsarmen-startar-naetverk-foer-thaimassagesalonger-2913748

Inga kommentarer: