27 aug. 2019

Boktips: Kärleken fann mig

Från Sjöbergs förlag

Nyhet! Kärleken fann mig av Rahil Patel


Detta är den sanna berättelsen om en framgångsrik hindupräst, vars hela värld ställdes på huvudet när han drabbades av Jesu kärlek.
Rahil Patel hade allt. Han arbetade internationellt för en av världens mest inflytelserika hinduistiska organisationer och vann gehör hos politiker och företagare och kändisar. På högsta nivå. Han tog sin tro på djupaste allvar. Han var högutbildad och en inspirerande talare, som vann människor för hinduismen på alla kontinenter.
Men trots alla framgångar växte ofriden i Rahils hjärta. För att finna den kärleksfulle gud han längtade efter grävde han ännu djupare i de hinduistiska skrifterna och satsade ännu mer på olika meditationsövningar. Men ingenting hjälpte. Inte förrän han oväntat och oplanerat mötte den uppståndne Jesus – och omslöts av den kärlek han alltid anat men aldrig funnit.
Sedan dess har Rahil fått uppleva en radikal förnyelse av sitt tankeliv och ett djupt helande av sin inre människa. Men processen har inte varit smärtfri! Man får inte en ny identitet utan att den gamla skalas av, lager för lager.
Förbeställ senast 8 sept - få 30 kr rabatt!
OBS! "Kärleken fann mig" kommer i Sjöbergs Förlags bokklubb. För medlemmar kostar boken 159 kr. Läs mer om bokklubben här


Inga kommentarer: