2 nov. 2008

Massiv uppvaktning av riksdagen om äktenskapet - vill du göra din röst hörd?

Dagen skriver:"Riksdagens 349 ledamöter är just nu föremål för en massiv uppvaktning i den heta äktenskapsfrågan. Varje ledamot har fått cirka 300 mejl sedan i fredags med uppmaning om att inte köra över kristdemokraterna i frågan."

Känner du dig maktlös inför det som händer? Har du ingenstans där du kan göra din röst hörd? Här har du en möjlighet. I länken nedanför hittar förslag på brev till statsministern som du kan använda. Breven är färdigformulerade. Du kan mejla dem som de är, eller ändra texten som du själv vill ha den. Du kan även omformulera breven och skicka det till den adresslista till riskdagsmän som även finns i länken.

Kopiera adresslistan och klistra in den på "Blank kopia" i det mejl du skickar till Riksdagsledamöterna.

Bilagorna hittar du på Svenska Evangeliska Aliansens hemsida.

Läs också:
Dagen -"Vigselrätten bör bli en statlig angelägenhet"
Dagen - Men Svenska kyrkan vill behålla vigselrätten

1 kommentar:

Anonym sa...

Tro inte att det stannar vid vid äktenskapen. Detta är en massiv kampanj mot kristendomen, så som vi traditionellt känner den. Redan under nästa mandatperiod tror jag att samfund som inte accepterar homosexuella på lika villkor som andra att förbjudas och pastorer kommer att fängslas, alternativt kommer Mona med anhang att se mellan fingrarna medan autonoma vänsterröelser som AFA köttar runt med basebollträn och molotovcocktails i kyrkbänkarna.