3 okt. 2014

Kursändring i Sverige

Igår presenterade Stefan Löfven listan över nyutnämnda ministrar. Den nya laguppställningen markerar en radikal kursändring för Sverige.

Några av ministrarna i listan markera denna kursändring klarare än andra.

Åsa Regnér blir Barnminister. Åsa Regnér har tidgare varit Generalsekreterare i RFSU under den tiden organisationen till stor del tog över sexualundervisningen i den svenska skolan. Skolmaterialet uppmuntrade till tidig sexualdebut och blev polisanmält för förledande av ungdom.
Läs mer HÄR...

Morgan Johansson blir justitieminister. Morgan Johansson är medlem i Humanisterna. Då Elisabeth Svantesson för kort tid sedan blev utnämnd till arbetsmarknadsminister blev det stor storm över att hon tidigare varit medlem i Livets Ord. Att Morgan Johansson är en övertygad ateist kommer knappast att väcka någon folkstorm. Kursändringen går mot det politiskt korrekta. Det är inte OK att tillhöra en kristen församling, men att tillhöra en fundamentalistisk ateistisk organisation är OK.
Läs blogginlägg om Morgan Johansson HÄR...

Jag befarar att den drastiska kursförändringen kommer att ge Sverigedemokraterna vind i seglen. Jag hoppas att jag befarar fel.

/PB

Inga kommentarer: