31 mars 2015

Sju år!

Den första april 2008 startade vi sajten rupeba.se. Sedan har vi fortsatt, dag efter dag, 365 dagar per år.

"Vad är det som driver er?" får vi höra ibland. Ja vi ser vår webbtidning som en del av vår fökunnargärning. Vi talar ofta i olika möteserier. De flesta helgerna är vi ute och förkunnar. I bibelhelger, mötesserier eller kurser. Det är ett sätt att förkunna. Ett annat sätt är att skriva böcker och studiehäften. Se HÄR. Ett tredje sätt är att driva en kristen webbtidning. Genom webbtidningen rupeba.se når vi längre och förkunnar för många fler människor. Vi har mellan tre- och femhundra besök på sidan. Varje dag. 365 dagar om året.

Vi följer noggrant besöksfrekvensen på rupeba.se. Och det faktum att det är så många som kommer in på någon av våra sidor varje dag är naturligtvis motivation för oss att fortsätta. Om vi skrev och skrev och ingen läste vad vi skrev, skulle det naturligtvis vara meningslöst att fortsätta. Dessutom får vi av och till uppmuntrande tillrop från våra läsare. Ofta från människor vi inte känner. I veckan fick vi till exempel detta mejl:
"Hej. Jag skulle bara vilja skicka ett stort tack till er för allt arbete och engagemang ni lägger ner på rupeba.se
Tänk att varje morgon innan jobbet få med sig en liten andakt och samtidigt få en sammanfattning av vad som just nu skrivs på kristna medier.
Må Gud välsigna er i er fortsatta gärning och må den Helige Ande ge er ork och inspiration att fortsätta skriva."
Idag fyller rupeba.se sju år och idag börjar vi vårt åttonde år. Vi har inga planer på att sluta. Ett stort tack till alla ni som besöker sidan regelbundet. Ni gör det värt att fortsätta!

Peter Baronowsky

Inga kommentarer: