21 okt. 2015

Vem vaktar ytterdörren till ditt hus?

 
- David Wilkerson, Februari 2000 –
 
Amerikas barn idag är en förlorad generation. Inga andra generationer I historien har varit så förpestade av sex, droger, alkohol, girighet och mord vid så unga år. Min fråga är: Vem kan man skylla detta på?

Alla vet att något hemskt har hänt i vårt lands skolor. Kriminalitet och våld har blivit så vanligt att många skolor numera har metalldetektorer. Pojkar i årskurs sju kan få tag på skjutvapen och meja ner sina klasskamrater utan några som helst känslor.

Vårt utbildningssystem har förlorat sunda värderingar och blivit moraliskt förvrängt. Lärare introducerar eleverna i ateism, evolution, homosexuella livsstilar, slappa sexuella attityder och anti religiös fanatism. En lärare kan inte lägga en bibel på katedern, men han kan förevisa litteratur inom ämnesområden från kommunism till pornografi.

Alltsedan vårt juridiska system utestängde Gud ur skolorna har Satan tagit över dem. Ändå är jag övertygad om att det inte är vårt korrupta skolsystem som skadar våra barn.
_____________________
Avsnittet ligger ute på nätet på svenska, men utan boktäverna å, ä och ö, vilket gör det nästan oläsligt. Jag har kompletterat texten med de bokstäver som fattas, men jag får inte publicera artikeln enligt copyrightbestämmelserna. Jag får däremot skicka ut den som e-post.

Vill du ha artikeln i din mejl-låda kan du skicka ett mejl till info@rupeba.se, och skriva "Wilkerson" som ärendemening. (Du som redan anmält dig behöver inte göra det igen).

Din e-postadress kommer jag bara att använda till utskick av artiklarna från David Wilkerson en gång i veckan.

/PB 

Inga kommentarer: