6 okt. 2015

Herre, förändra mig!



David Wilkerson - December, 1999

På senare tid har jag blivit väldigt illa till mods över det som vi kristna kallar själavård. För närvarande finns det fler utbildade kristna själavårdare än någonsin tidigare i kyrkohistorien. Och det finns mängder med "gör så"-böcker och "relationsmanualer" tillgängliga, som erbjuder andliga råd på varje område, från fysisk kondition till barnuppfostran.

Men ändå, tragiskt nog, finns det mer individer, äktenskap och familjer med problem i församlingen än någonsin tidigare. Det är ett outsägligt kaos i kristna hem idag- och, mina vänner, det skulle inte behöva vara så.

_____________________
Avsnittet ligger ute på nätet på svenska, men utan boktäverna å, ä och ö, vilket gör det nästan oläsligt. Jag har kompletterat texten med de bokstäver som fattas, men jag får inte publicera artikeln enligt copyrightbestämmelserna. Jag får däremot skicka ut den som e-post.

Vill du ha artikeln i din mejl-låda kan du skicka ett mejl till info@rupeba.se, och skriva "Wilkerson" som ärendemening. (Du som redan anmält dig behöver inte göra det igen).

Din e-postadress kommer jag bara att använda till utskick av artiklarna från David Wilkerson en gång i veckan.

/PB 

Inga kommentarer: