4 sep. 2016

Tidig söndagsmorgon i London den 4 september

Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet


Londonresan börjar på flygplatsen
Så var det söndag igen och den här söndagen vaknar vi upp i London. Vi har skaffat oss en vana att åka en helg till London med varje barnbarn då de har fyllt tvåsiffrigt.

Den här helgen var det dags för barnbarn tre i raden. Det finns fortfarande fyra barnbarn kvar som är på väg mot sina första tvåsiffriga födelsedagar.

Tidigare i veckan hade Rut och jag en kurs för vägledare till de nyutexaminerade löjtnantern. Men det känns avlägset jst nu. Nu är det London som gäller.

Det fanns mycket spännande på den lilla damens önskelista. Allra högst upp var det ett besök på Hamleys leksaksaffär på Regent Street i London. Hennes far och morbröder och storebröder har tidigare varit där och nu var det lilla damens tur.

Det blev en extra fin upplevelse då hon fick äran att öppna hela affären för dagen. Se videoklippet nedan!

En annan höjdpunkt på resan var musikalkvällen där vi såg musikalen Mamma Mia. Det var en fantastisk upplevelse med helt fantastisk musik. Ja, jag vet att det blev två "fantastisk" i samma mening, men det var det värt.

Sedan blev det många resor kors och tvärs i London längst fram i de röda tvåvåningsbussarna, med taxi och med tunnelbana.

Vi hann också med en tur i det jättelika "pariserhjulet" London Eye. 

Men nu är det söndagsmorgon och snart dags att åka tillbaka hem och till verkligheten igen. Och snart är det dags för en ny vecka.

Jag önskar att det blir en välsignad vecka för dig.
/PB

Inga kommentarer: