27 mars 2013

På väg...

Bastöfärjan Moss-Horten
Nu är det tidig onsdagsmorgon på Jelöy i Moss, Norge. Snart ska vi köra ombord på bilfärjan. Den här gången är det inte färjan till Riga, utan färjan över Oslofjorden mellan Moss och Horten. Då vi har kommit över till den andra sidan av Oslofjorden ska vi köra söderut till Tjöme där vi ska tillbringa påskhelgen tillsammans med ca 150 andra konferensdeltagare.

Temat för kvällens inledningsmöte är "De planerade att döda Honom". På tisdag morgon nästa vecka, 15 möten senare, är det dags att vända tillbaka.

Vi ber om en välsignad gudsnärvaro under påskhelgen i Tjöme och på alla andra platser runt jorden där många miljoner människor samlas för att på olika sätt påminnas om att Gud älskade världen så mycket att han sände sin egen son för att dö på korset för att ingen skulle gå förlorad utan att alla skulle få evigt liv. Gud sände sin son till världen för att världen skulle bli frälst genom honom (Fritt efter Joh 3:16-17).

Om det verkligen är sant att Jesu död på korset är förutsättningen för människors frälsning, hur viktigt är det då inte för oss som tror att berätta det för andra så att också de kan bli frälsta.

Inga kommentarer: