18 mars 2019

Dags för vittnesbörd: DE FICK SE MIRAKLER I FLYKTINGLÄGER I UGANDA

- Hemmets Vän -
– Jag längtar efter att få se det hända i Sverige, säger Cornelia Sander, som i slutet av februari deltog i en kampanj i ett av världens största flyktingläger, Bidi Bidi i norra Uganda. ”Det var som att leva ut Apostlagärningarna”, fortsätter hon.

– Det här är något jag drömt om hela mitt liv. Jag har alltid haft en längtan att få se Guds kraft verka mer än vad jag ser i Sverige idag. Jag har haft en sådan längtan att få komma ut i mission och få se mer av detta också i mitt eget liv – inte bara höra berättelserna, fortsätter Cornelia Sander, som till vardags är musiker och inspiratör hos människorättsorganisationen Open Doors. Hon talar om att hon egentligen inte visste så mycket vad hon gav sig in på innan de åkte till Uganda....


– Vi övriga sex personer delade upp oss i smågrupper och vandrade runt i flyktinglägret, från hydda till hydda, för att tala om Jesus. Jag hade med mig min gitarr så jag spelade och sjöng hela tiden. Vi berättade om Jesus, vi bad för sjuka, vi såg mirakler och hur människor blev frälsta där vi gick. Det kändes som när Jesus gick på jorden, gick från by till by och från stad till stad.


Läs mer HÄR.

Inga kommentarer: