16 sep. 2024

VITTNESBÖRDET


Vi fick kontakt med en ung man som presenterar sig så här:
"
Efter att ha levt frånvänd från Kristus  Messias frälsaren Jesus min första kärlek och lämnat denna trygghet genom att börja leva i världen och i grov synd,  återfall i Narkotika och Alkohol och pornografi och Kriminella människor..."

Han hade hittat vår sida på nätet och följer nu vårt bibelläsningsprogram "UTMANINGEN". Han har skrivit många mail till oss och här kommer det senaste. Läs och låt dig inspireras av en man som är helt fokuserad på andra människors frälsning:

 "Godmorgon broder, och Guds frid 
    Jag hoppas allt är väl med dig och tack för dina böner, jag känner när folk ber      för mig / är med i bön tillsammans.

Det är så vi är ETT I Helig Ande och I Kristus Jesus Messias frälsaren Israels Helige Gud. 

Idag skall jag evangelisera under en matfestival, har bett för detta och kommer dela ut böcker. Be gärna för mig lite grann, bed gärna för en kille som jag delade evangeliet med, och en Prostituerad som jag bjöd med till Kyrkan. 

Bed för fortsatt " tillväxt " i Guds himmelrike då själar söker efter Sanningen, jag har en vision om att starta upp en bibelstudiegrupp med Iranier / Judar och kriminella folk från förorten, tungt kriminella människor, narkomaner och Mördare osv att få lära dem Guds ord och låta dem ta del utav evangeliet under Guds vägledning genom fasta och bön och genom Helig Ande, så att jag kan välsigna dem, be med dem.

Få folk att komma till en sann tro och få syndernas förlåtelse på riktigt och inte bara ha en verksamhet, utan där den helige ande skall få beröra dem genom Ordet och genom mig som Guds redskap. Jag är mer och mer övertygad om att detta är vad Herren Jesus vill denna sista tid.. 

Att beröra människor med Kärlek med Guds helige ande... Det ska kännas för dem att jag är på riktigt, att jag har kärlek för dem..

Bed för fortsatt möte med människor och tillfälle att dela evangeliet. Att det också skall få slå rot. Att de skall få komma till församlingen där jag är och att vi skall få mer utav den helige andes gåvor och frukt, förbön och att det skall kännas gott att komma till Kyrkan idag!

Guds stora Nåd och Frid till dig min käre vän i Herren Jesus Kristus ha en underbar dag."
Svara
Svara alla
Vidarebefordra

Inga kommentarer: