8 sep. 2018

Stakset, Severin och Weichbrodt köper tält och satsar på kampanj

- Världen idag -
Ett tält med plats för 4 000 personer – och möjlighet till ytterligare utbyggnad – är beställt. Bakom satsningen står den kända förkunnartrion – Sebastian Stakset, Carl Gustav Severin och Weichbrodt – som planerar för en stor evangelisationskampanj sommaren 2019.

Sensommarvärmen har knappt hunnit mattas av innan trion Weichbrodt, Severin, Stakset lanserar en nyhet inför nästa sommar: Ett tält för 4 000 personer – och med möjlighet till påbyggnad .

Med tältet ska de tre förkunnarna göra en stor kampanj, "Det finns hopp", som nu planeras för fullt. Den första orten under turnén blir Sävsjö i Småland och det planeras ske första veckan i juli 2019.

Det var i samband med evangelistskolan på Hjälmargården som Världen idag fick ta del av de tre evangelisternas nya planer för evangeliets utbredande i Sverige.

– Jag är helt övertygad om att folk vill bli frälsta. Människor längtar efter svar på sina existentiella frågor, och att komma till ett tält kan vara lättare än att kliva in i en kyrka, säger Sebastian Stakset.


Läs mer HÄR.

Inga kommentarer: