21 juli 2023

Profetior om ”nådens regn” över Sverige

 


- Världen idag -

Birger Skoglund och Cindy Jacobs bar fram profetiska budskap till Sverige på Smålandskonferensen i Ralingsås och Faith 23 i Köpenhamn. Foto: Privat

Cindy Jacobs

”Ty Herren säger: Du (Sverige) har sått ut mycket säd i nationerna, och du har sänt ut många människor på skördefältet. Och Herren säger, när du sår ut säd, vet detta, att det kommer säd tillbaka”.

”Och Herren säger, jag minns böner från svenska folkets troende och bedjare, jag minns pingströrelsen, jag minns hur du påverkade världen. Och Herren säger nu, jag kommer att belöna Sverige, jag kommer att belöna, och jag kommer att ge en skörd av själar.”

”Och Herren säger: Jag kommer alltid när det ser mörkt ut, jag kommer när saker och ting ser ut som att de inte kan förändras kulturellt.”

Birger Skoglund

”Nu kommer en nådens tid över kristenheten över vårt land och i Norden”.

”Jag såg hur myndigheter försökte släcka den gnista som hade tänts men det misslyckades. För Herren har en framtid och ett hopp”.

”Vederkvickelsens tid är här”, sade Skoglund och berättade att han i synen också sett hur Guds Ande kommer att beröra olika delar av samhället, bland annat politiska partier.

”Vi kommer också att få se personer i de nordiska ländernas kungahus bli frälsta.”

Läs mer här: https://www.varldenidag.se/nyheter/profetior-om-nadens-regn-over-sverige/repwgj!ja2Zg25d3wKdNvGoZnT0g/


 


Inga kommentarer: