7 jan. 2019

Antikristligt kontrollsystem i Kina

- Holger Nilsson i Apg29 -
Antikristligt kontrollsystem i Kina
Det som nu är en verklighet i Kina kan nog de flesta inte ta in – det handlar om ett kontrollsystem som nog ingen har kunnat föreställa sig.

Vi borde egentligen inte bli överraskade över detta kontrollsystem, som nu kineserna tvingas leva med. Det passar nämligen helt in med den bild som det profetiska ordet har gett oss en föraning om.

För att få en uppfattning detta är det bara att titta på bilderna som vi lagt in här. De två bilderna är skärmdumpningar från SvT:s Dokument utifrån som sändes den 7 oktober.

I slutet av SvT:s program visades hur kontrollsystemet fångar in alla dessa kineser, vare sig de går, cyklar eller kör bil – ingen kommer undan. Systemet är redan långt utbyggt och om cirka ett år, ska Kinas stora befolkning övervakas av nära 600 miljoner (!) övervakningskameror.

Kina Social Credit skriver att detta system kommer att låta trovärdiga medborgare vandra fritt under himlen, samtidigt som de gör det svårt för de missgynnade att kunna ta ett enda steg. De kan hållas helt utestängda från samhället.


Läs mer HÄR.

Inga kommentarer: