14 okt. 2019

Det ockulta är inte fantasy

- Dagen debatt -
Vår uppgift är att hjälpa människor se Jesus. Det försvåras om man inte drar en tydlig skiljelinje mot ockultism, skriver Ewa Gustafsson och Gunilla Svensson

"Nej frågan är varför det i våra öron ljuder en liten besserwisserton mot oss som inte vill blanda in ockultism i vår vardag. Vi som ber med människor till befrielse som har snärjts i demoniska rep. Vi som sett ögon som blivit blinda av onda angrepp, förvandlas och bli friska och seende igen. Vi längtar efter en profetisk skärpa, både i våra gudstjänster och i vardagen. En känslighet för den helige Andes minsta viskning. ”Där profetia icke finnes, där bliver folket tygellöst”, står det i 1917 års bibelöversättning av Ords 29:18. ”Utan uppenbarelsen går folket vilse”, samma vers i Folkbibeln. En smutsig bägare kan aldrig ge rent vatten.

Vi vill se människor bli befriade som sysslat med spådomar och tarotkort för att söka vägledning. Vi vill ge dem kunskapens ord, profetisk vägledning i våra möten och i våra hem. Vi har sett vad häxdoktorer och magiker kan göra. Inte bara i Afrika, Sydamerika och Asien utan i vårt eget Europa och Sverige. Den ockulta världen är inte fantasy. Den är verklig med rötter hos honom som startade upproret mot Gud. Han som hatar människor skapade till Guds avbild. Han som bara vill förföra och förleda." 


Läs mer här: https://www.dagen.se/debatt/det-ockulta-ar-inte-fantasy-1.1597717

Inga kommentarer: