29 okt. 2023

Tidig söndagsmorgon i Lidköping

 



Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Tidigt på lördagsmorgonen satte vi oss i bilen för att köra de 27 milen till Lidköping och ännu en bibelhelg (Bild 1 och 2). Under veckan fick vi frågan om vi kunde tänka oss att ta med våra instrument (kornett och horn) och förstärka musikkåren i Lidköping på söndagens möte. Och det gjorde vi gärna.

På lördagen hade vi bibelstudier, och mellan bibelstudierna fanns det möjlighet att göra ett besök på vårt bokbord. I år hade vi mest våra egna böcker på bokbordet och det börjar bli ganska många. Men vi hade också tre olika slags Biblar och ett par böcker av Carl-Erik Sahlberg.

Idag är det söndag och Bibelhelgen i Lidköping avslutas med Gudstjänst klockan 11:00, och efter det åker vi tillbaka hem till Västerås.

Bilden på ovanstående annons förekommer på de allra flesta programblad där vi blivit inbjudna. Det var längesedan vi slutade sprida den bilden, men den har en benägenhet att uppstå på många program av sig själv. Bilden är tagen då vi var ledare för Frälsningsarmén i Lettland och togs av en kristen månadstidning i Lettland i förbindelse med ett temanummer.

Ljus i höstmörkret
Med början i morgon kommer vi varje måndag en stund framöver att presentera en av våra böcker lite utförligare på vår hemsida.

Det kan vara bra att i höstmörkret läsa en bok som kan sprida lite ljus i vardagen. Eller varför inte köpa en bok som du vill ge bort till någon.

Med önskan om en välsignad ny vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: