2 apr. 2024

ANNONSEN: Tre aktuella böcker!!

Rut har under den senaste tiden översatt ett antal kristna böcker för bokförlaget SEMNOS.

Här kommer tre aktuella böcker. Du kan läsa om varje bok under bilderna.

Du kan beställa böckerna i vår webbshop på www.rupeba.se, eller genom att maila till info@rupeba.se. Postnords porto tillkommer.
På en avlägsen strand - Karen Kingsbury 220,00 kr + porto
Mycket bra kristen roman. Den kom ut för någon månad sedan och den upplagan vi tog hem såldes slut på en vecka. Nu har vi beställt nya, så nu kan du beställa!
Skriv till info@rupeba.se och beställ!

"Ibland kan mirakler ske på en avlägsen strand, inte bara en utan två gånger.


Hon var en liten flicka som blev fångad av en undervattensström i det karibiska havet. Han var en tonåring från USA:s östkust på semester med sin familj. Han kastade sig i havet för att rädda henne, och under ett fruktansvärt ögonblick förändrades livet för dem båda för alltid.

Tio år senare är Jack Ryder en orädd hemlig agent inom FBI och Eliza Lawrence bor kvar på paradisön. Hon är en orörd prinsessa i ett kungarike byggt på mörker och ondska, på väg att tvingas in i ett äktenskap med en farlig och fruktad knarkkung, ett äktenskap som hennes far har arrangerat.

Karen Kingsbury är en av Amerikas och Sveriges mest älskade och lästa kristna romanförfattare med fler än 25 miljoner sålda böcker. Hon och hennes man, Donald, bor i Tennessee. Här bor även flera av deras vuxna barn och barnbarn."


Jesus lyssnar - Sarah Young 150 kronor

Finns det något bättre än att under hela året få en daglig påminnelse om att Jesus lyssnar när du ber?

Har du bett under många år men längtar efter förnyad biblisk inspiration? Vill du be ut Guds löften direkt från bibelordet? Går du igenom svåra tider? Är du ny i tron och inte är säker på hur du kan be? Vill du börja en ny,
meningsfull andlig vana?

Den nya andaktsboken är också en bönebok, där varje andakt är formad som en bön från ett hjärta som – tyst eller högt – uttrycker tacksamhet, glädje och kärlek. Varje andakt innehåller även bibelhänvisningar så att du enkelt kan läsa om Guds löften.

Sarah Young tar dig med på en 365 dagar lång resa genom bibelbaserade böner som drar dig närmare Honom som älskar dig över allt annat.

Med färgsidor och läsband.

Sarah Young har skrivit några av världens mest lästa andaktsböcker som sålts i över 30 miljoner exemplar. Hon och hennes man har verkat som missionärer i Japan och Australien, men bor numera i USA.

Be genom Bibeln 250,00 kr
Ny andaktsbok av Darlene Franklin

Semnos förlag skriver i sin presentation av boken:
 

"Ett nytt sätt att läsa hela Bibeln under ett år!  

Be genom Bibeln på ett år är en bibelläsningsplan med dagliga texter från Gamla testamentet, Nya testamentet och Psaltaren eller Ordspråksboken. Med en andaktsbön utifrån dagens texter får läsaren såväl inspiration och uppmuntran mitt i vardagen som ett enkelt och smidigt sätt att läsa hela Bibeln under ett år. 

Du kan börja och avsluta din läsning när du vill under året eftersom kapitlen är numrerade från 1 till 365. Missar du att läsa någon dag behöver du inte tappa tråden, du kan enkelt bara fortsätta igen där du lagt läsbandet. 

Vacker design, helt i fyrfärg, behändigt format med hårda pärmar och läsband."

Översättning till svenska och Svensk bearbetning av Rut Baronowsky.


Inga kommentarer: