11 dec. 2019

Ny bok om jesu återkomst!

Jesus kommer synligt för alla är skriven för dig som vill veta mer om det som händer i den yttersta tiden. Boken förmedlar både insikter och hopp.

Du kan köpa den genom att skicka ett mejl till info@rupeba.se
170:- + postens porto 

Beskrivning
Gud håller sig till en fastställd tidsplan. I den här boken ger Bertil Swärd, mång­­årig uppskattad bibellärare, en översikt över Guds plan genom tiderna­. Fokus läggs på händelserna innan och efter Jesu återkomst. Swärd utforskar noggrant de stora eskatologiska ämnena utifrån gammaltestamentliga profetior och inte minst Jesu egna ord. Bland ämnena finns bland annat:
• Tecknen på Jesu återkomst
• Antikrist
• Harmagedon
• Tusenårsriket
• Den yttersta domen
• En ny himmel och en ny jord

Jesus kommer synligt för alla
är skriven för dig som vill veta mer om det som händer i den yttersta tiden. Boken förmedlar både insikter och hopp.

Om författaren
Bertil Swärd har under många år varit pastor i pingströrelsen och efter några år som lärare och studierektor i Södermalmskyrkans bibel­skola reser han sedan 1994 utsänd av WE ARE ONE CHURCH (tidigare Södermalmskyrkan) och undervisar i bibelskolor och pastorsseminarier på missionsfälten i Asien och Afrika, såväl som i Europa och Sverige. Han har gjort sig känd som en gedigen bibellärare och omtyckt skribent. Tidigare har han utkommit med ”Varje bok i Skriften”, en översikt över Bibelns böcker som sålts i flera upplagor. Många har uttalat uppskattning över hans lättfattliga, inspirerande och trosstärkande undervisning.

Jesus kommer synligt för alla
Format: 208 sidor, mjukband
Utgiven av:
Sjöbergs Förlag
Utgivningsår:
2019
ISBN:
978-91-88927-28-6

Inga kommentarer: