19 dec. 2019

Vittnesbördet: Kedjor av alkohol och new age bröts när Natalie mötte Gud

Tidiga alkoholproblem gjorde att Natalie Tillberg bara var 17 år när hon skrevs in hos Anonyma alkoholister. Samtidigt lockades hon till new age och led av stark ångest – tills hon fann Gud på en new age-mässa.

- Världen idag -
Stora visioner och en ständig längtan efter att leva livet. Så beskriver Natalie Tillberg sin barndom, som redan tidigt lockade henne mot att jobba med film och skådespeleri. Men lika tidigt började en stress och ångest utvecklas inom henne.
– När jag var elva år blev jag full för första gången, och det blev snabbt ett problem i min ungdom, berättar hon.

Natalie bodde då i Visby med sin mamma. Några mil bort, i Fårösund, bodde hennes pappa, efter att föräldrarna skiljt sig när Natalie var sex år. Sett i backspegeln har hon kunnat konstatera att föräldrarnas skilsmässa var en stor del i att hennes problem utvecklades.

Läs mer här:  https://www.varldenidag.se/vittnesbord/kedjor-av-alkohol-och-new-age-brots-nar-natalie-motte-gud/repsjh!iEFPt50fvg9Scra3ZHI9Kw/
– I dag, när jag har andra ögon, kan jag se hur skadligt det faktiskt är att vara en splittrad familj. För mig var det en avsaknad av pappa, trots att vi hade en bra relation som gjorde att jag kunde hälsa på när jag ville. Men det här gjorde också att jag började söka bekräftelse från andra manliga personer, berättar hon.

Inga kommentarer: