20 feb. 2022

 


Veckorapport från min högst personliga utkikspunkt på livet

Du kan ladda ned bilden i bättre format här: 
https://www.dropbox.com/s/041bq4t3ikcd61n/Att%20vara%20k%C3%A5r%202022.pdf?dl=0

Redan söndag? Veckorna går fort. 

Idag har Rut och jag ansvar för gudstjänsten i Västerås kl.15:00. Kårledaren har varit på kurs i England i sex veckor och Rut och jag har under den tiden ansvarat för fyra av söndagsgudstjänsterna. De övriga två söndagarna var vi engagerade på annat håll. Men nästa vecka kommer kårledaren hem och då blir det ordning och reda igen. Idag kommer jag att predika om "Bortglömda sanningar". Det finns ett antal ämnen som förekommer i stor utsträckning i Nya Testamentet, men som helt eller delvis fallit bort i dagens förkunnelse.

Veckan i övrigt har innehållit ett antal mentorssamtal för både Rut och mig. Rut håller äveb på med översättningsarbeten för ett kristet bokförlag och jag uppdaterar dagligen vår sida på nätet och skriver den dagliga bibelkommentaren.

Nästa lördag är Rut och jag engagerade i ett spännande arrangemang på kåren i Nässjö. Man vänder sig i första hand till kårerna i norra Småland. Temat är "Att vara kår 2022" och dagen kommer att innehålla sex föreläsningar och en avslutande gudstjänst. Rut har fått ämnet "Utmaningar och möjligheter i en förändringsprocess" och det ämne som jag har fått mig tilldelat är "Det gäller mig", om det personliga engagemanget.

Med önskan om en välsignad ny vecka
/Peter Baronowsky



Inga kommentarer: