6 feb. 2022

Tidig söndagsmorgon den 6 februari


 Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Första månaden av 2020 har passerat. Vi har haft en intensiv månad där vi ansvarat för ett par av söndagsgudstjänsterna på kåren i Västerås, bibelstudiekväll på Templet i Stockholm, undervisning en helg på distansbibelskolan i Ågesta, många mentorssamtal,  ögonoperation och mycket mer. 

Det ser ut som vi inte kommer att bli sysslolösa under februari heller. Vi har ansvar för två av söndagsmötena i Västerås även denna månad, eftersom kårledaren är bortrest på en officerskurs i London. Rut kommer att tala på det månatliga ekumeniska bönemötet i Västerås, jag kommer att bidra med ett digitalt inlägg på en kurs för nya officerare i Norge och vi kommer båda att medverka på en spännande dag i Nässjö under rubriken "Att vara kår 2022".

Men den gångna veckan har vi varit bortresta för en veckas ledighet, vilket gett oss möjlighet att arbeta en del utan avbrott. Jag har under veckan slutfört bibelstudieplanen för UTMANINGEN 2022 (Se bilden). Du kan ladda ned bibelläsningsplanen i större format om du vill ha den i din bibel: https://www.dropbox.com/s/202zd67qf1ksqo1/Bibell%C3%A4sningsplan%202022%20pdf.pdf?dl=0.   

I år följer vi bibelläsningsplanen "Nya Testamentet och Psaltaren på ett år". Varje dag under hela året lägger vi ut ett nytt avsnitt. Du kan följa UTMANINGEN varje dag på vår hemsida (rupeba.se) eller på rupebas Facebook-sida. Du kan också få dagens avsnitt i din e-postlåda. Det kostar inget. Du behöver bara skicka ett e-mejl till info@rupeba.se och skriva UTMANINGEN så är också du med på utsändningslistan. 

Med önskan om en välsignad februarimånad.
/Peter Baronowsky

Inga kommentarer: