30 maj 2021

Tidig söndagsmorgon i Västerås 30 maj

 


Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Sommaren är här. I varje fall enligt kalendern som säger att vi har första juni om två dagar. Det ser till och med ut som om vädret har förstått att det är sommar.

Då sommaren börjar tar vi också paus på våra inlägg på SKOLAN. Där har aktiviteten varit hög under våren med många olika serier i olika ämnen. Du kan se alla inlägg om du går till hemsidan på rupeba.se och i högerspalten klickar på SKOLAN. 

Det blir också paus på Ruts TORSDAGSKRÖNIKA. Där du kan också finna alla vårens inlägg om du går till hemsidan rupeba.se och klickar på skylten TORSDAGSKRÖNIKAN. 

Annars blir det mesta som vanligt på Facebook och hemsidan med dagliga uppdateringar. Men allt blir inte som vanligt. Jag kommer att lägga ut mitt personliga vittnesbörd i 21 delar på måndagar, onsdagar och fredagar med start måndag den 7 juni. I förbindelse med pingst la jag ut mitt personliga vittnesbörd om min pingstupplevelse. Det vittnesbördet var hämtat från min vittnesbördsserie. Jag tror jag började skriva serien under tiden i Lettland. Berättelsen börjar då jag var en liten pojke och slutar i nu-tid då jag blivit lite äldre pojke.

I UTMANINGEN börjar vi närma oss slutet på bibelläsningsplanen "Gamla Testamentet på två år". Nu är det bara profeterna kvar och i slutet av december landar vi i Malakis bok. Hur blir det sen då? Jo, då blir det "Nya Testamentet och Psaltaren på ett år" under 2022. Det blir förmodligen det sista året med UTMANINGEN. Då har vi kört UTMANINGEN i en lång rad år. Efter det går det bra att skaffa alla delarna i vår vandring genom Bibeln antingen digitalt eller i studiepärmar. Du hittar vår bibelläsningsplan på hemsidan rupeba.se långt nere i högerspalten.

Så önskar jag dig en välsignad ny vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: