2 maj 2021

Tidig söndagsmorgon i Västerås den 2 maj

 


Veckorevy från min personliga utkikspunkt på livet

I måndags åkte vi ut på en mini-semester (två dagar) till västkusten. Bild 1 är från Varbergs fästning då vi stod och såg solnedgången i horisonten. På morgonen innan vi åkte iväg skrev jag ett inlägg om Ruts nya bok som vi då inte hade fått från tryckeriet. Lite våghalsigt kanske att be folk beställa en bok som inte finns. Då vi kom hem var min inkorg översållad av bokbeställningar, men vi hade inte fått några böcker. På onsdagen kom böckerna från tryckeriet och resten av veckan har jag paketerat och skickat ut böcker. Vi har inte upplevt en sådan "rusning" efter böcker sedan 2008 då vi gav ut vår första bok DAGBOKEN.

Men var inte orolig om du inte beställde någon bok. Vi har böcker kvar! Boken heter DAGS ATT REFLEKTERA, med undertiteln "Reflektera mer över Guds ord och du kommer att reflektera mer av Hans härlighet". Du kan läsa mer om boken i vår webbshop: https://rupeba.se/home/#!/products/dags-att-reflektera-0x21----rut-baronowsky.


På lördagen gick vi på långpromenad tillsammans med äldste sonen med familj. På bild 2 ser du hela sällskapet vid startpunkten för lördagens vandring. I bakgrunden ser du Vättern. Förra året startade vi på samma punkt men gick sedan söderut. Nu gick vi norrut utefter Vättern till Gränna och sedan gick vi alla trappstegen upp till Grännabergets topp där vi intog medhavt kaffe och smörgåsar med en fantastisk utsikt över Vättern och Visingsö. Sedan gick vandringen tillbaka på andra sidan motorvägen fram till Gyllene Uttern där vi hade bilarna parkerade. Fantastiskt roligt att träffa familjen igen. Det var länge sedan sist. På bilden ser du Rut och mig längst till vänster, sedan äldste sonens två söner, därefter äldste sonen själv och slutligen äldste sonens dotter och hustru.

Men nu är det söndagsmorgon och det är väl knappast någon överraskning att kåren i har gudstjänst klockan 15:00. Mötet blir digitalt på zoom även denna söndag. Vi hade sökt att få ha mötet utomhus på Djäkneberget, men ansökan avslogs eftersom man räknade med att det skulle bli fler än åtta personer i den stora parken. Vi får se om det går bättre nästa söndag,

Ha en välsignad vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: