24 maj 2021

Veckans bok: ATTSÖKA DET OSYNLIGA


På måndagarna har vi ofta presenterat "Veckans bok" från vår webbshop.
Den här veckan är veckans bok ATT SÖKA DET OSYNLIGA. Boken är skriven av en frälsningsofficer som heter Andreas Bergh och som, tillsammans med sin fru Helen, är kårledare på Frälsningsarmén i Gävle.

Boken kostar 155:- och kan beställas från vår webbshop, rupeba.se, eller genom att skicka ett mejl till info@rupeba.se. Postens porto tillkommer.

Från baksidetexten:
Vi lever i en värld som består av det synliga där vi måste få livspusslet att gå ihop. Vi strävar alla efter att få mat, kläder, husrum och gärna någon extra knorr på tillvaron. Men samtidigt behöver vi rikta blicken mot det osynliga, för det synliga är förgängligt men det osynliga är evigt. Att älska Gud av hela sin varelse och att älska sin nästa som sig själv bildar grunden för sökandet efter det osynliga, det som består.

"Då jag läste boken blev jag både upplyst, uppbyggd och utmanad. Andreas skriver om komplicerade sanningar så att texten blir både lättläst och lättförståelig. Boken spänner över flera stora områden som tillsammans tydliggör vad det innebär att verkligen leva som kristen."
Ur Peter Baronowskys förord

"Jag rekommenderar den här boken till alla personer som söker meningen med livet."
Ur Sara Hartungs förord

Inga kommentarer: