30 okt. 2022

Tidig söndagsmorgon i Lidköping

 


Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Söndag igen och snart är vi inne i november. Den här veckan blir "söndagsmorgon" verkligen en veckorevy dag för dag.

Måndag-tisdag
En arbetsgrupp på en av Frälsningsarméns sociala verksamhet har bett oss att ha en lärjungaträningskurs med deltagarna (Bild 1). Kursen är på nio veckor och varje måndag får vi in en loggbok från varje deltagare. Loggboken är en redovisning av deras arbete med lärjungaträningsmaterialet och där ska vi skriva en kommentar till var och en. Den här veckan arbetas det med vecka åtta och sedan är det bara en vecka kvar av kursen.

Onsdag
Onsdagar är dagen för vår Hemgrupp. Varannan onsdag samlas hemgruppen hemma hos oss. Vi börjar med en enkel kopp kaffe eller thé och något att tugga på. Därefter har vi med en kort introduktion och därefter en stund av lovsång. Sedan läser vi ett avsnitt i Bibeln (ca 10 verser om gången). Just nu läser vi Filipperbrevet. Efter genomläsningen får var och en som vill berätta vad de speciellt la märke till, något som "talade" till dem eller något som var svårt att förstå. Sedan talar vi tillsammans om dessa saker. Därefter har vi en stund av bön och följer upp böneämnena från förra Hemgruppsträffen. Samlingen avslutas med en stund av lovsång.

Torsdag
På torsdagen var vi ute och åkte bil för att ha mentorssamtal med några frälsningsofficerare. Då vi kom hem var det dags att åka in på hornmusikkårens övning på kåren i Västerås.

Fredag
På fredagen förberedde vi oss för en bibelhelg i Lidköping och på eftermiddagen körde vi till Lidköping.

Lördag
På lördagen hade vi bibelstudier på kåren i Lidköping (Bild 2).


Söndagen
Nu är det söndagsmorgon och idag har vi ansvaret för förmiddagsgudstjänsten i Lidköping och därefter räknar vi med att köra tillbaka hem till Västerås.

Med önskan om en ny välsignad vecka för dig
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: