2 apr. 2023

Tidig söndagsmorgon den 2 april

 

Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Innehållsrik vecka!
I tisdags kväll var vi hemma tillsammans med goda vänner och såg en film på TV. Det händer inte ofta hos familjen Baronowsky att vi ser på film. Vi såg filmen "Barnfota Rop" om några barn som fick en uppmaning från Gud att ropa ut budskapet om Jesus. De fick mycket motstånd men till slut ledde det till en stor väckelse. Tips: Se den! Gå in på nätet och ta reda på var du kan få tag i den! (Bilden uppe i vänstra hörnet).

På onsdagen firade Rut och jag bröllopsdag. Vi har varit gifta i 54 år och just börjat på det 55:e året. Dagen firades bland annat genom att vi gick ut och åt en god asiatisk buffé. (Bilden högst upp i mitten).

På torsdagen var det övning med hornmusikkåren. Vi övar för en meditativ påskgudstjänst nästa tisdagskväll. Jag har ingen bild på övningen, men vill du veta hur det låter får du komma till Frälsningsarmén i Västerås på tisdag kväll 19:00.

På fredagen skickade vi äntligen in min nya bok till tryckeriet. Den heter "ANKOMSTBOKEN - En bok om Jesu återkomst". Vi räknar med att få den tryckt om ett par veckor, dagen innan vi ska åka till Umeå för att ha undervisning i just det ämnet. Som vanligt är det Stefan som gjort pärmen och Rut som var till stor hjälp för att få ordning på innehållet i boken. (Bilden till höger).

I går var vi också på interaktiv musikal på Söderkåren (Bilden nederst till vänster). Igår firade vi också en viktig födelsedag. rupeba fyller 15 år. Du kan läsa mer om det i gårdagens inlägg. Där kan du också skicka in en gratulationshälsning till rupeba om du vill. (Bild längst ner i mitten).

Ha en välsignad ny vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: