23 apr. 2023

Tidigsöndagsmorgon i London 23 april

 




Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

För tolv-tretton år sedan började vi införa en ny aktivitet i vår familj. Rut och jag tog med barnbarnen som fyllt tio år på en helg till London. Först fick barnbarn ett och två åka. Några år senare var det dags för barnbarn numme tre att åka till London med farmor o farfar. Efter ytterligare några år åkte vi till London med barnbarn fyra och fem. Och nu är vi i London med barnbarn sex och sju. Två flickor som just fyllt tio år.

Barnbarn sex bor numera i Strömstad och blev skjutsad till Trollhättan för att ta flyget alldeles själv till Bromma flygplats. Barnbarn sju bor med gångavstånd till Bromma flygplats så där träffades alla fyra Londonresenärerna.

Bild 1: Vi har just parkerat bilen på Benstockhens parkering på Arlanda, och väntar på minibussen som ska ta oss till terminalen på Arlanda.
Bild 2: London eye. Ett jättestort "pariserhjul" som ger utsikt över stora delar av London.
Bild 3: Vi besökte till och med prince Charles på Madame Tussaults stora utställning av vaxdockor av berömda pers. Prince Charles ska förresten kröns till kung i London idag.
__________________i

En nyhet idag är också att vi börjar läsa en ny bibelbok. Den första januari startade vi i Första Moseboken och idag börjar vi med den första kapitlet i Fjärde Moseboken i UTMANINGEN. Vi räknar med att bli färdiga med sista kapitlet i Gamla Testamentet den sista december nästa år. Vi lägger varje dag ut dagens kapitel på vår blogg och på vår Facebooksida. Många fler "prenumererar" på UTMANINGEN och får varje dag ett mejl med dagens kapitel. Det kostar inget att prenumerera och man kan avsluta prenumerationen när man vill.

Varför gör vi allt detta arbete? Svaret är enkelt: Vår passion (en av dem) är att "stimulera Guds folk att läsa Guds ord".

Med önskan om en ny välsignad vecka
Peter Baronowsky.


Inga kommentarer: