29 aug. 2021

Tidig söndagsmorgon den 29 augusti

 

Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Så var det söndag igen. Dom säger att augusti är en sommarmånad, men det har inte känts så i år. Men även den gråaste augusti kan ha sina ljuspunkter. I början av veckan fick vi bilder från konfirmationshögtiden i Borås.

Festen är över. Konfirmanden har bytt den fina festklänningen mot en lite mer avslappad klädstil. Så var det dags för den sista kramen innan farmor och farfar ska åka tillbaka till Västerås.

Lite senare i veckan fick vi också besök av Stockholmsfamiljen. Norgefamiljen har vi bara fått träffa digitalt. Men någon gång ska väl Coronan släppa sitt grepp.

Vi får bara konstatera att höstterminen har börjat och vi har börjat planeringen med de bibelhelger och annan undervisning som vi lovat att bidra med under hösten. Det ser vi fram till. 

Under den gångna veckan har Rut avslutat ett större översättningprojekt. På uppdrag från ett av de kristna bokförlagen har Rut översatt en andaktsbok från engelska till svenska. Det är alltid skönt att sätta punkt och avsluta ett större projekt. Men nya projekt väntar.

Väntar gör också en ny vecka. Den kommande veckan avslutar vi "sommarmånaden" augusti och går in i "höstmånaden" september.

Med önskan om en välsignad ny vecka och höst. Och glöm inte bort att läsa Bibeln!

Peter Baronowsky

Inga kommentarer: