27 dec. 2021

UTMANINGEN 2014 - 2022

 


Den första januari 2014 startade vi med UTMANINGEN, bibelläsningsplaner för att stimulera Guds folk att läsa Guds ord regelbundet. Då introducerade vi vår bibelläsningsplan för att läsa Bibeln i det tempo du väljer.

Man kunde välja:
1/ Nya Testamentet och Psaltaren på ett år (den gula spalten)
2/ Gamla testamentet på två år (de två blå spalterna)
3/ Hela Bibeln på ett år (alla tre spalterna)

De senaste två åren har vi läst Gamla Testamentet på två år. Nytt för den här gången är att vi har utarbetat en kommentardel till varje kapitel i Gamla Testamentet. Den sista december, om bara några få dagar, blir det arbetet färdigt.

Då finns det en andakt och kommentarer för varje kapitel i hela Bibeln - i alla fall nästan. Det finns en del som fattas: Psaltaren. Den har vi tidigare gett ut som en andaktsbok "PSALMBOKEN". Men under det kommande året ska vi dessutom lägga till en kommentardel till varje kapitel. Det blir en ny omarbetad version av den tidigare "PSALMBOKEN". Det börjar den första januari. Då lägger vi under 2022 ut Nya Testamentet och Psaltaren på ett år.

Du är välkommen att anta utmaningen och följa med under hela 2022. Du kan läsa den på tre sätt:

1/ Genom att anmäla dig till UTMANINGEN får du ett mejl varje dag med dagens kapitel med kommentarer. Du behöver bara skriva ett mejl till info@rupeba och säga att du vill vara med på UTMANINGEN. Det kostar inget. Obs! Om du redan är med behöver du inte anmäla dig på nytt!

2/ Genom att läsa dagens avsnitt på rupebas Facebooksida

3/ Genom att läsa dagens avsnitt på vår hemsida. Du finner dem på www.rupeba.se

Du kan läsa mer om de olika delarna av UTMANINGEN här: https://rupeba.se/home/#!/products/gt-boken---6-delar-i-studiep%C3%A4rmar---peter-baronowsky

Inga kommentarer: