23 aug. 2022

TVÅ AKTUELLA BÖCKER av Peter Baronowsky

 


AMKOMSTBOKEN - En bok om Jesu återkomst - e-bok (pdf-fil) 80:-
Vi kommer inte att trycka boken men vill ändå göra den tillgänglig som e-bok i pdf-format. Boken kostar 80:- och består av 184 sidor i A5-format.

Det kom ett mail från någon som just läst boken: "Tusen miljoner tack! Är så glad att kunna se och få allt i samma läsning! Så aktuellt ämne . Som alltid såklart, men ännu mer angeläget känns det som. Vilket jobb du gjort!"

Swisha 80:- till rupeba på Swishnummer 123 117 3301 och skriv din e-postadress så skickar vi boken digitalt till dig.

Från Norge kan du köpa boken genom att betala 80 NOK med Vipps till 984 222 31. Skriv din e-postadress som meddelande så skickar vi boken digitalt till dig (Boken är på svenska).

_______________________________

TOLKNINGSBOKEN - Hur man ska kunna förstå Bibeln
Boken kostar 80:- (26:- tillkommer för postens porto) - 46 sidor i A5-format.
Det finns många idag som säger att Bibeln inte är så viktig. Den ger ändå ingen vägledning eftersom den kan tolkas hur som helst.

Men jag vill påstå att Bibeln inte kan tolkas hur som helst. Bibeln säger inte vad som helst. Gud har verkligen något att säga oss genom Bibeln.

Och om man verkligen vill förstå är det inte så svårt att se de bärande budskapen i Bibeln.

Detta häfte är en sammanställning av några föreläsningar jag använt då jag undervisat om Bibeltolkning. Häftet vill ge några viktiga verktyg till hjälp för den vanlige bibelläsaren.

Swisha 106:- (80:- för boken och 26:- för portot) till rupeba på Swishnummer 123 117 3301 . Skriv din adress som meddelande så får du boken i brevlådan.





Inga kommentarer: