1 maj 2022

Tidig söndagsmorgon den 1 maj

 


Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

I fredags la jag ut den sista delen i serien "Mitt Vittnesbörd". Den första delen la jag ut den fjortonde mars. Sedan blev det tre delar i veckan, varje måndag, onsdag och fredag. Det blev till slut 21 delar. För er som frågar om man inte kan få hela serien samlad kan jag bara säga att det går bra. Det blir ingen "pappersbok" men väl en digital bok i A5-format (pdf-fil). Den är på cirka 90 sidor. Om du vill ha den kan du skicka ett mejl till info@rupeba.se och skriva "Vittnesbördet" så skickar vi e-boken till dig. Det kostar inget.

Då vi nu får ledigt utrymme på vår sida på måndagar, onsdagar och fredagar, kommer vi där under maj månad att lägga ut min bok "GÅVOBOKEN - du är rikare än du tror". Eftersom den boken ofta har använts i smågrupper för samtal och eftertanke har jag också utarbetat en liten skrift med samtalsfrågor till de olika kapitlen. Hör av dig om du tänker starta en samtalsgrupp omkring GÅVOBOKEN.

De senaste veckorna har vi haft lite ledigt, med betoning på lite. Vi har som vanligt hållit på med översättningsarbete för ett kristet bokförlag (Rut), eget skrivande, mentorssamtal och dagliga uppdateringar av hemsidan med Utmaningen (Nya Testamentet och Psaltaren på ett år), Dagens andakt och aktuella artiklar.

Men nu är det söndagsmorgon och en tredjedel av året har gått. Nu är det vara två tredjedelar kvar av 2022. Lev dem väl!

Ha en välsignad ny vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: