29 maj 2022

Tidig söndagsmorgon i Västerås den 29 maj

 


Under nästan hela maj månad har haft vi på rupebasidan haft två "serier" av artiklar som gått parallellt.

I den dagliga bibelläsningen från Nya Testamentet läser vi i maj Apostlagärningarna måndag till fredag. Samtidigt läser vi ifrån min bok "GÅVOBOKEN - Du är rikare än du tror" varje måndag, onsdag och fredag.

I Gåvoboken finns undervisning om de andliga nådegåvorna och hur de kan fungera och i Apostlagärningarna läser vi om hur gåvorna fungerade bland de första kristna (Bilden föreställer helandet av en lam man i Fagerporten i Jerusalem; Apg 3:1-10).

Nu kan man tycka att det var väldigt bra planering att köra de två serierna samtidigt. Men det var inte alls planerat. I alla fall inte av mig. Det var först en bit in i maj jag upptäckte hur väl de passar samman. Ibland blir det bättre än man tänkt.

Vårterminen går nu mot sitt slut och vi håller just nu på att avsluta några större projekt som har hållit oss sysselsatta en hel del. Inför det kommande läsåret (för oss lärare varar ett år från augusti till juni) räknar vi med att ha något större kapacitet att resa på besök till kårer och församlingar. 

Om ni vill boka in oss för besök räknar vi med att ha kapacitet för det. Vi tar inget betalt men tar gärna med oss av våra böcker för försäljning. Om ni är intresserade av ett besök kan ni maila till Rut och mig på info@rupeba.se.

Men nu är det söndagsmorgon och snart dags att gå på gudstjänst. För min del blir det Frälsningsarmén i Västerås.

Med önskan om en ny välsignad vecka
Peter Baronowsky



Inga kommentarer: