5 maj 2022

Unge missionären Joel har sett Gud bota blinda


- Från Världen idag -

På Joels första resa till Guinea i Västafrika, fick han se en man i guldhatt med förtvinade ögon. Mannen var helt blind och stod och höll sig i en stol.

– Jag undrade för mig själv hur det här skulle gå till, vad vi ens gjorde där. Men eftersom det var flera tusen personer på plats, tänkte jag inte så mycket på honom sedan.

Nästa dag såg Joel återigen mannen med guldhatten. Men nu betedde han sig helt annorlunda; han pekade på sina nya ögon med stor glädje och sade att han hade fått synen tillbaka.

– Då förstod jag att ingenting är omöjligt för Gud, säger Joel och berättar hur mannen fick gå upp på scenen och berätta vad som hänt.

Ett annat mirakel under samma resa, var att en muslimsk kvinna från grannlandet hade hört på radion att man kunde få möta Gud. Hon var halvsidesförlamad och kunde inte använda sin arm, men hon hade sålt sin sista ko och åkt i flera dagar för att komma till mötet där teamet bad för sjuka.

– På morgonen efteråt vaknade hon upp fullständigt frisk. Det blev ett starkt vittnesbörd där kvinnan berättade att det var värt att sälja allt för att få möta Jesus och bli helad!

Läs hela artikeln här: https://www.varldenidag.se/ung/unge-missionaren-joel-har-sett-gud-bota-blinda/repvec!KU9@qRLdcLRjJJ8Zxj0XSg/

Inga kommentarer: