8 maj 2022

Tidig söndagsmorgon den 8 maj

Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Först och främst lite information om vår Facebooksida. Vi har under en tid fått mail från Facebook med besked att de kommer att stänga ner vår sida den 13 maj. Enligt Facebooks definition är vår sida ett "gråkonto" och om vi inte hinner att ändra en del saker finns vi inte kvar på Facebook. Nu tror vi att vi har fått hjälp att ordna det som krävs för att vi inte längre ska definieras som ett gråkonto och i bästa fall kan du bara fortsätta att följa med på det vi lägger ut på vår Facebooksida som om ingenting har hänt. Men om vi inte har lyckats ordna det som krävs så märker du det också genom att inte hitta oss på Facebook.

Om vi inte finns kvar på Facebook så kan du alltid gå till vår hemsida på www.rupeba.se. Där kommer det att finnas information.

Men här kommer lite information om vår bibelläsningsplan UTMANINGEN. I år läser vi "Nya Testamentet och Psaltaren på ett år"

En tredjedel av året har gått och nu har vi läst färdigt de fyra evangelierna. Alla inläggen finns samlade i studiepärmen "NT-boken del 1" i A5-format (se bilden).

Studiepärmen finns att köpa för 160:- + porto.
Du kan beställa den i vår webbshop eller genom att skicka ett mejl till info@rupeba.se.

Du kan också köpa den som en e-bok (pdf) för 80:-
Enklast kan du Swisha 80:- till 
123 117 3301 så skickar vi den med vändande post.

Om du köper den från Norge kan du betala 80:- med Vipps till 984 222 31.

Du kan läsa mer om NT-boken här: 
https://rupeba.se/home/#!/products/nt-boken---4-delar-i--studiep%C3%A4rmar---peter-baronowsky

Men vi läser ju inte bara Nya Testamentet i år. Vi läser också Psaltaren. Vi har tidigare gett ut en andaktsbok med 150 andakter från Psaltaren med namnet "PSALMBOKEN". Men den blev fort slutsåld och nu håller jag på med en omfattande revidering av innehållet i boken och skriver en kommentardel till varje psalm. Vi räknar med att ge ut boken i en ny upplaga i början på hösten.

Med önskan om en ny välsignad vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: