14 juli 2022

Jesu återkomst inspirerade när Smålandskonferens nystartade


- Från Världen idag. Text och foto:
Börje Norlén -
Jesus kommer snart tillbaka och kommer rycka upp sin församling. Det fastslog Göran Duveskog då han på torsdagen talade i den pågående Smålandskonferens.

Redan på onsdagskvällen hade Göran Duveskog, Trosgnistans ordförande, hälsat välkommen till årets Smålandskonferens som är den första på tre år. Han uttryckte sin stora glädje över att få samlas igen innan kvällen rivstartades av frälsningsofficer Daniel Viklund som sjöng och talade. Wiklund framhöll i sin förkunnelse vikten av att predika Kristus och att hålla oss till honom i en värld av förvirring och oro.

När det var dags för Göran Duveskogs att undervisna på torsdag förmiddag var han lika aktuell och brännande. Duveskog talade om hur vi av tecknen i tiden kan förstå att Jesus snart kommer tillbaka. Med stöd av ett antal bibelcitat underströk han att vi faktiskt kan veta att tiden är nära.

– Som en kvinna som väntar barn vet tiden när barnet ska födas, men inte den exakta dagen eller klockslaget, så kan vi på samma sätt veta att det snart är dags för vår förlossning, förklarade Göran Duveskog.

Läs mer här: https://www.varldenidag.se/nyheter/jesu-aterkomst-inspirerade-nar-smalandskonferens-nystartade/repvgh!lyHLSEUB4M0HWhUYIbDObQ/

Inga kommentarer: