5 sep. 2021

Tidig söndagsmorgon den 5 september

               


Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Ja, det har varit en del trassel med tekniken i veckan (Bilden är inte från vårt kontor även om jag upplevde att situationen var tilltrasslad).

Vi har en längre tid haft problem med rupebas Facebook-konto. Mitt i veckan kunde vi överhuvudtaget inte komma in på vårt Facebook-konto för att lägga in dagens olika inlägg. Vi har tillfälligt löst problemet genom att dela våra inlägg från bloggen på Facebook. Alla våra inlägg finns alltså även på vår blogg/hemsida. På så sätt kan vi publicera våra inlägg på Facebook utan att gå in på Facebook. Lite krångligare, men innehållet blir detsamma.

Det har under en tid utvecklats några mer eller mindre fasta inlägg på sidan. Tisdagar VITTNESBÖRDET, onsdagar PREDIKAN,  torsdagar BIBELSTUDIET och lördagar CITATET.

I tisdags var det vittnesbörd av Kathrine Tepsi, som förövrigt är med i samma "Hemgrupp" som vi på kåren i Västerås.

I onsdags var det Sara Beijer som predikade i Nässjö. om du inte har lyssnat på den predikan har jag ett gott råd: GÖR DET!

I torsdags var det del 4 i en serie bibelstudier från Efesierbrevet.

I lördags var det ett tänkvärt citat av Mark Twain.

Övriga fasta inslag är "Tidig söndagsmorgon" varje söndag. Söndagens bibeltexter lägger vi ut varje lördag. Varje dag har vi dessutom "Dagens andakt" och "UTMANINGEN".

I torsdags var vi också med i en bibelstudiegrupp i området där vi bor. Vi kommer under hösten att träffas varannan vecka och studera Uppenbarelseboken. Spännande!

Men nu är det snart slut på den här veckan och dags att börja på en ny spännande vecka, om Herren dröjer. Och om Herren inte dröjer så blir framtiden ännu mer spännande: "Låt inte era hjärtan oroas. Tro på Gud och tro på mig.  I min Fars hus finns många rum. Om det inte vore så, skulle jag då ha sagt er att jag går bort för att bereda plats för er? Och om jag nu går bort och bereder plats för er, så ska jag komma tillbaka och hämta er till mig, för att ni ska vara där jag är". (Joh 14:1-3).

Hälsningar
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: