24 okt. 2021

Tidig söndagsmorgon i Västerås den 24 oktober


 Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Så var det söndag igen. Förra söndagen avslutades vår familjehelg i Göteborg med ett besök på Universeum. Fantastiskt roligt att träffa alla barn, svärbarn och barnbarn. Vi var fjorton personer samlade (De två äldsta barnbarnen kunde inte vara med denna gång).

På tal om de två äldsta barnbarnen har du säkert sett dom på bild många gånger. De är de två små pojkarna på omslaget till Ruts andaktsbok DAGBOKEN som man kan se varje dag året om på vår hemsida. Men idag är dom inte längre två små pojkar. Idag är dom faktiskt bland det största vi har i släkten.

I tisdags hade vi samling för vår hemgrupp på kåren i Västerås. Vi har varit borta en hel del, så detta var första gången som vi träffade hemgruppen på riktigt på ett par år ("på riktigt" betyder att det inte var ett digitalt möte denna gång). Vi var lite mer än tio deltagare och vi samtalade om min bok GÅVOBOKEN.

Under veckan har vi också börjat lägga ut glimtar från vår Lettlandsdagbok som jag tror kan vara intressanta att läsa. Vi räknar med att fortsätta lägga ut glimtar från Lettland varje måndag, onsdag och fredag en stund framöver.

Under veckan har vi också genomfört en del mentorssamtal och arbetat med förberedelserna inför Bibelhelgen i Bergen (Norge) nästa helg.

Och nu till ännu en höjdpunkt under veckan: Under helgen har våra två "Stockholmsbarnbarn" sovit över hos sina farföräldrar i Västerås (=oss).
Första kvällen bakades det wienerbröd (bilden).

Under lördagen hann vi med både ett besök på Frösäkers brygga, där vi kunde se vikingaskepp och gå ombord på sjörövarskepp, och ett besök på trampolinparken Yuomp (det var bara barnen som hoppade). Idag räknar vi med att gå på gudstjänst på Frälsningsarmén i Västerås och efter middagen köra till Stockholm och återbörda barnbarnen till föräldrarna.

Därefter är det dags för en ny vecka,
och jag ber att du ska få en välsignad vecka.
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: